Health Coaching

Parisuhde paremmaksi

Kun seuraamme, mitä media kertoo seksuaalisuudesta tai seksistä, se on usein yksipuolinen kuva. Elämme ympäristössä, jossa viestitään yliseksuaalisesti, unohtaen samalla puhua kaikkein tärkeimmistä: seksuaaliterveydestä ja hyvinvoinnista eri elämäntilanteista huolimatta.

Kehomme muuttuu jatkuvasti, erityisen paljon se voi muuttua vakavan liikenneonnettomuuden seurauksena, synnytyksen jälkeen, vakavan sairauden kohdatessa ja iän myötä. Siksi Health Coaching -tiimimme erityisalan ammattilaiset antavat tapaamisissa realistisen kuvan eri elämän vaiheissa seksuaalisuuteen sekä seksiin liittyvissä kysymyksissä.

Yrityksemme palvelun tavoitteena on tarjota oikeita tietoja, itsetunnon tukemista, sekä mahdollisuutta käydä läpi luottamuksellisesti arkaluontoisia asioita ammattilaisten kanssa. Eniten ovat hyötyneet palveluistamme henkilöt, jotka ovat sellaisissa tilanteissa, joissa asiakas tai pariskunta on joutunut aiemmin elämään väärien tietojen, epärealististen tavoitteiden ja jopa kyseenalaisten tietojen kanssa. Oikea tieto vapauttaa elämään korkealaatuista elämää!

Health Coaching on -seksuaaliterveyden ja -hyvinvoinnin ohjausta

Mikä on seksuaaliterveys?*

”Seksuaaliterveys on fyysinen, emotionaalisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin tila. Suhteessa seksuaalisuuteen, se ei ole pelkästään sairauden tai vajatoiminnan poissaoloa. Hyvä seksuaaliterveys edellyttää positiivista ja kunnioittavaa asennetta seksuaalisuuteen ja sisältää (halutessaan) mahdollisuuden nautinnollisiin ja turvallisiin seksuaalisiin kokemuksiin vapaana pakottamisesta, riistosta ja väkivallasta. Jotta hyvä seksuaaliterveys voidaan saavuttaa ja ylläpitää kaikkien ihmisten seksuaalioikeuksia tulee kunnioittaa ja suojata.”

* (WHO:n määritelmän pohjalta)

Miten PALVELEMME asiakkaitamme Health Coaching –tapaamisissa?

Palvelemme asiakkaitamme antamalla tietoja hänen esittämiinsä kysymyksiin seksuaalisuuteen sekä seksuaaliseen hyvinvointiin liittyvissä asioissa.
Tilanteen niin vaatiessa, asiakkaidemme luvalla konsultoimme muita alan asiantuntijoita, auttaaksemme asiakkaitamme saamaan hänen elämätilanteeseensa paras mahdollinen ratkaisu.
Useimmille asiakkaille seksuaalielämän liittyvissä asioissa ongelman ratkaisuksi riittää 1 – 3 kertaa neuvontaa ja tukea antavaa ohjausta. Vain pieni osa asiakkaista tarvitsee pitdempiä terapiaistuntoja.
Tiimimme kaikilla jäsenillä on vaitiolovelvollisuus. Palvelemme asiakkaitamme hänen yksityistietojaan kunnioittaen.

Miten EMME palvele asiakkaitamme Health Coaching –istunnolla:

Palvelemme asiakkaitamme istunnolla keskustelemalla. Emme koskaan neuvonnassa ja terapiassa kosketa asiakkaitamme, eikä myöskään päinvastoin.
Istunnoillamme ei myöskään koskaan harrasteta minkäänlaista seksuaalista toimintaa, ei neuvonnassa eikä terapiassa.